Læs forældrenes
egne oplevelser

Kiropraktik & Fysioterapi Med Speciale I Børn

Hvad siger forældrene.

Vores datter Merle, som nu er 5 1/2 mdr skreg rigtig meget som spæd.

og vi havde store problemer med at få hende til at spise. Hun skreg ofte når jeg lagde hende til og jeg blev dybt frustreret og troede det var fordi jeg ikke havde mælk nok. Endte med at gå over til flaske - men Merle skreg stadig et par timer hver eftermiddag og især når hun lå og skulle spise. Vi måtte trøste og vugge imens hun spiste. Lægerne sagde umoden tarme og kolik agtige smerter. Merle spiste for lidt og tog sparsomt på. En veninde sagde, at vi skulle prøve kiropraktor, og vi ringede til Charlotte.

Allerede efter en behandling skreg Merle ikke mere

og spiste med stor velbehag! Hun blev en hel anden baby - bare så skønt. Det viste sig at hun var meget låst i nakken efter kejsersnit. Så hun har skreget af smerte over nakken. Vi har efterfølgende været afsted nogle gange. Så tak til Charlotte, vi kan varmt anbefale en behandling hos hende.

Kh Merle og Merles mor, Anita Olesen

Merle - 5 måneder - græd og var irritabel når skulle spise

Vores søn var en urolig baby der sov dårligt. Han ville ikke ligge og lege (hverken på ryggen eller maven).

Da han var 6 måneder tog jeg ham endelig ned til Charlotte og her mærkede vi hurtigt en forbedring. Efter et par behandlinger koblede vi også lidt øvelser på, med hjælp fra fysioterapeuten. Ugen efter lærte vores søn både at vende sig og kravle. Nu når han har lært at bruge kroppen rigtigt, sover han også meget bedre. Vores råd til alle forældre er at få deres nyfødte barn til kontrol hos en kiropraktor, hvis vi havde tænkt på det vores børn måske været sluppet for en masse ubehag og smerte.

Camilla Møller Persson

Vores datter har døjet med migræne 1 gang om ugen, siden hun var 3½.

Lægerne sagde at de ikke kunne gøre noget ved det, så da hun var 4 år besluttede vi at prøve kiropraktor og vi mærkede en forbedring allerede efter 1. behandling. Og nu kan der sagtens gå 2 -3 måneder mellem anfaldene og vi har fået os en meget gladere pige. Vi kan kun anbefale at tage sig barn til kiropraktor, hvis hun har ondt eller ikke har det godt.

Camilla og Niklas.

Vi henvendte os til Charlotte fordi vores 1 årige søn William var meget urolig om natten.

Han sov dårligt, var irritabel og ikke specielt søgende i relationen til os som forældre, vi var mildest talt frustrerede på det tidspunkt. Charlotte var som kiropraktor en nødline ift hvad vi skulle stille op med William, og fandt hurtigt en nakke som var meget anspændt.

Charlotte kom på en opgave med vores William, da han hverken var tålmodig eller nød nærkontakten med andre. Men efter et par behandlinger begyndte han (trods alt) at søge nærheden med os hjemme. Han kunne sidde roligt på skødet af os og putte sig ind til os med sin dyne. Det var en helt anden oplevelse af William da vi pludselig havde en følelse af at han kunne nyde nærheden. Charlotte koblede hurtigt Susanne, som er børnefysioterapeut på vores forløb, og Susanne gav mig som mor den bedste oplevelse.

Jeg tog det hårdt at William ikke kunne være nær mig, men Susanne lod mig se på William i et helt nyt lys. Han er et sensitivt barn. Da først jeg forstod begrebet hun brugte om mit barn, var der så mange ting der gav mening, og Susanne var suveræn til at observere William og `forklarer` mit barn til mig. Samtidigt fik vi nogle øvelser som vi skulle foretage os med William i hjemmet.
Charlotte løsnede nogle fysiske problematikker for William, mens Susanne hjalp med forståelsen af ham og det videre forløb. Alt i alt et givtigt forløb hos Din Børnekiropraktor, som fortsætter :-) `.

Hilsen Winni Jessen

Christoffer har dyrket fodbold næsten hele sit liv og elsker det. Men smerter i ryg og ben var ved at sætte en stopper for ham..

Heldigvis var der nogen der kunne fortælle os hvorfor. Børnekiropraktoren rettede 2 ryghvirvler i hans ryg og pga. de låste hvirvler brugte Christoffer ikke sine muskler rigtigt. Det hjalp børnefysioterapeuten os med at få styr på. Så nu laver Christoffer øvelser dagligt og er begyndt til fodbold igen - uden smerter. Fantastisk. Kan varmt anbefale Charlotte og Susanne.

Hilsen Lene Nielsen

Mange nætter og dage har vi travet rundt med en søvnløs en pige. Til sidst var vi ved at give op..

Indtil vi læste en artikel med kiropraktik og børn. Efter blot et par behandlinger af Charlotte fik vi en helt anden pige. Nu græder hun kun når hun ville fortælle os noget. Hun kan pludselig puttes, sover meget bedre og pludre med os. Nu går vi til baby motorik hos Susanne, så hun kan lære at ligge på maven. Nemt at det hele er samlet i samme hus. Vi giver vores bedste anbefalinger.

Hilsen Martin og Pernille Pedersen